Stempelt u weer mee met de-SOV ?

De decemberactie is een stempelactie gelijk aan voorgaande jaren. Bij iedere €5,- ontvangt u een stempel. Met een volle stempelkaart (10 stempels) maakt u kans op een van de 30 kadobonnen van de deelnemende bedrijven. U kunt uw volle kaart inleveren bij alle deelnemende bedrijven. De actie loopt van zondag 20 november t/m zaterdag 24 december 2022.

Er zijn 4 trekkingen, zaterdag 3,10,17 en 24 december.

Tijdens de Sintintocht in Steenderen kreeg HaarStijl Edith een doos vol kado's van een kadopiet, met een briefje erbij dat deze kado's bestemd zijn voor de kindjes die altijd zo netjes stil zitten in de kappersstoel. Kom jij gauw kijken of er ook een kado voor jou bij zit?

De prijswinnaars van de kadobon van HaarStijl Edith op de Steenderense kermis 2022 zijn van harte welkom om deze in te komen wisselen voor een behandeling of een keuze te maken uit de vele verkoopprodukten !

Maak een afspraak en "kijk ook eens in de spiegel van HaarStijl Edith "!

Wegens omstandigheden is het helaas op het moment niet altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak in te plannen...

Haarstyliste Diana probeert zoveel mogelijk iedereen weer van een fris kapsel te voorzien, terwijl ik revalideer van mijn knie-operatie.

Maar als u belt en uw naam en telefoonnummer inspreekt, bellen wij u graag zo snel mogelijk terug om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zo houden we elkaar op de been...

1 + 1 = SAMEN STERK

Vanaf 8 december 2021 kunt u (bijna) alle dagen van de week een afspraak bij ons maken.

We hadden weer even last van de verplichte sluiting ivm de lockdown nav de corona pandemie, maar op het moment zit de regelmaat erin en kunt u op woensdag , de hele dag, op vrijdag ochtend en zaterdag om de week bij Haarstijlist Diana een afspraak maken. Op de andere dagen helpt HaarStijl Edith u graag aan een nieuw kapsel.

Haarstijlist Diana is te bereiken op tel.nr 06-12596274 en HaarStijl Edith via 0575-451191. 

 

Subcategorieën